Prošnja za pomoč in aktivnosti v prihodnjem tednu

2020-08-14T14:50:08+02:00 14. 8. 2020|

Pozdravljeni!

Najprej bi vas prosili za malce pomoči pri magistrski nalogi na temo našega centra. Vse, ki ste že obiskali kakšno izmed naših delavnic, prosimo, da odgovorite na zelo kratek vprašalnik in tako pomagate Mateji Zidanšek pri pripravi magistrske naloge z naslovom Medgeneracijsko povezovanje in izobraževanje v socialno varstvenem zavodu. Iskrena hvala in vse dobro.

ANKETO NAJDETE NA SPODNJI POVEZAVI:

https://www.1ka.si/a/295240

V naslednjem tednu imamo v našem centru počitniško varstvo za otroke, zaradi česar je dopoldan nekoliko manj aktivnosti, se bomo pa z veseljem z vami družili ob popoldnevih.

V ponedeljek je pri nas že klasična telovadba 1000 gibov po metodi dr. Nikolaya Grishina  ob 17.00. V torek bomo skupaj  z Urško Videnšek peli in prisluhnili zvokom kitare ob 16.00. V četrtek se bomo skupaj družili in malce poklepetali drug z drugim, v  petek pa ponovno rišemo fraktale z Bojanom Krevhom  … Fraktali so zanimiv način spoznavanja sebe skozi risbo, ki je izredno zanimiv in zabaven, hkrati pa ne potrebujete nobenega risarskega znanja, pa kljub temu ustvarite čudovite risbe …

LEP POZDRAV IN VSE DOBRO, Ekipa SocioVGC