KNJIGA MI POMAGA, Predstavitev zbirke pesmi Glas v glavi, avtorja Samuela Horvatiča Samota

2021-01-20T17:05:37+01:00 20. 1. 2021|
?
S knjigo in v pogovorih o knjigah smo lahko povezani tudi na daljavo. Z našim druženjem nadaljujemo tudi v letu 2021.
V tokratnem mesečnem druženju Knjiga mi pomaga, ki ga organiziramo skupaj s knjigarno Antika in z Društvom Bodi Metulj, smo se odločili predstaviti vam zbirko pesmi Glas v glavi našega someščana Samuela Horvatiča Samota.
Samo je velik človek. Moški z nežnim, čutnim srcem. Bitje, ki je ustvarjeno za dobroto. Ta njegov čut do sočloveka in globoke emocije so pravzaprav njegovo največje darilo vsem, ki ga poznamo. Njegova globoka čustva so tako za vedno zbrana v zbirki Glas v glavi. Zbirka vsebuje izbor pesmi in poezije, ki jih je Samo ustvarjal med 1990 in 2020 letom.
Pesmi so izraz njegovega notranjega sveta, njegovih izkušenj z ljubeznijo, ter kot kritičen pogled na družbo in vsakdanjik.
Vsaka pesem “zadane”, globoko se vreže v misli in pusti sledi v srcu. Samo piše tako iskreno, da ga ob branju pesmi začutite ob sebi. Tako z njim jočete, se smejete, ali vam kakšen verz preprosto ne da miru in vas popelje na pot premišljevanja o sebi, o življenju, o trenutkih, ki jih oblikuje vaš vsakdanjik.
Mnoge pesmi, ki jih boste brali, boste prav tako prepoznali. Namreč, Samo je, tudi, izjemen glasbenik. Sam s svojo kitaro, ali v spremstvu prijateljev pod skupnim imenom Samo in Sorodne duše je poezijo uglasbil in nam jo ponuja kot veliki del svoje ustvarjalnosti.
Tisti, ki Samota želite slišati in videti kot glasbenika, vabljeni na njegov YouTube kanal.
Vsem vam, dragi ljubitelji knjige, pa iz srca toplo priporočam njegovo zbirko Glas v glavi.
Samo ima še nekaj knjig na voljo, zato pohitite in mu pustite povpraševanje preko Messengerja ali na njegov e-mail naslov: samo.horvatic1@gmail.com
Takoj, ko bo možno, z veseljem ponovno povabimo Samota v našo družbo, da nam svojo poezijo predstavi na način, ki mu je najljubši…tako da jo bo zapel ob nežnih tonih svoje kitare.
Tukaj je nekaj naključno izbranih pesmi iz omenjene zbirke, da jih občutite, da boste zaznali veliko srce za njimi.
?