Ustvarjalna delavnica: spomladanski venček

2021-03-17T12:10:06+01:00 17. 3. 2021|
Prebujajoča se narava kar kliče, da bi je imeli košček tudi zase, doma. Zato smo se v današnji ustvarjalni delavnici odločili narediti spomladanski venček, ki ga lahko uporabite kot dekoracijo nekje v vašem domu, ali kot detajl dobrodošlice na vhodnih vratih. ?????
Potrebujete: Osnovo za venček; (že narejeno, ali si osnovo za venček naredite kar sami. Za namig, uporabite osnovo, ki vam je ostala od ustvarjanja adventnih venčkov); mah, žičko, za pritrjevanje, silikonsko lepilo, klešče, ter poljubne detajle, ki jih kupite v najbližji cvetličarni, ali hoby art trgovini (metuljčki, rožice, trakovi, v poljubnih barvah in materialu). Pustite domišljijo prosto pot. Vaš pomladanski venček naj bo odraz pomladi in vašega doživljanja prebujajoče se narave.
Izdelava je preprosta. Mah pritrdite na osnovo za venček s silikonskim lepilom in po potrebi z žičko. Dobro utrdite in obložite celotno osnovo, da si naredite “travnik” za vaše metuljčke, rožice, čebelice in jih razporedite po venčku (s silikonskim lepilom). Navežite še okrasne trakove (tanjše, debelejše)…in je vaš spomladanski venček končan. V primeru, da ga boste imeli na vhodnih vratih, dodajte še trak na katerem bo obešen. S takšnim detajlom na vhodu v vaš dom boste zagotovo razveselili vsakega, ki
bo ali samo šel mimo, ali vstopil v vaš dom. Pogled na venček, bo razveselil tudi vas in vašo družino.
Vnesite pomlad v vaš dom. Želimo vam veliko veselja pri ustvarjanju.?????