Prilagoditve aktivnosti Socio VGC-ja trenutnim razmeram

2020-10-16T15:39:43+02:00 16. 10. 2020|

Drage naše obiskovalke in obiskovalci,

ponovno je čas, ko moramo še dodatno paziti nase in na svoje bližnje.

Zaradi tega tudi odpovedujemo vse skupinske delavnice, hkrati pa naš center ostaja odprt za individualne aktivnosti.

Na voljo smo vam za lajšanje stisk, razbremenilne pogovore, individualno psihološko svetovanje, pomoč pri razreševanju telefonskih, računalniških in drugih dilem, učno pomoč ter pri čemerkoli potrebujete.

Za lažjo organizacijo vam priporočamo, da nas pokličete na 051 222 966 in bomo našli ustrezen čas, prostor in človeka za vas.

Z naslednjim tednom pa ponovno začenjamo tudi z izvajanjem spletnih aktivnosti. V kolikor se bo dalo, bomo naše delavnice, tečaje in programe izvajali preko Zooma, našega Facebooka Socio večgeneracijsko druženje, bolj bo ponovno aktivna tudi naša Facebook skupina Spletna povezovalnica Socio-večgeneracijskega centra in You Tube kanal Socio večgeneracijski center. Vse več informacij bo tudi na naši spletni strani www.socio-vgc.si, tako da sledite nam.

Še naprej poteka tudi psihosocialna podpora psihologinje Tanje Peček preko telefona na 031 350 344. Na obeh omenjenih telefonskih številkah lahko dobite tudi podporo pri telefonskih in računalniških težavah. Iščemo tudi nove prostovoljce, ki bi bili pripravljeni nuditi učno pomoč.

Mi bomo poskusili narediti vse, kar je v naši moči, da bo tudi to obdobje za vas čim bolj mirno in prijetno. Niste sami, tukaj smo za vas in z vami.

Veseli bomo tudi vseh vaših želja, predlogov in zamisli o tem, kaj želite in potrebujete v tem času, ki jih bomo poskušali čim bolj upoštevati. Pokličite nas in nam pišite na info@socio-rcmd.si.

Želimo vam vse dobro in bodite zdravi!

Ekipa Socio VGC-ja z direktorico Suzi Kvas