OBVESTILO

2020-03-19T12:29:38+01:00 19. 3. 2020|

Pozdravljeni,

ker je naš center zaradi nastale situacije do nadalnjega zaprt, vas ponovno obveščamo –

tudi mi v teh dnevih, tako kot ostala Slovenija, razmišljamo predvsem o tem, kako čim bolj podpreti drug drugega in kaj lahko naredimo, da skupaj uspešno prebrodimo to obdobje in hkrati z mirom, upanjem in ljubeznijo preženemo ta strah, ki se plazi naokoli.

Posledično smo se odločili, da vam ponudimo brezplačno psihosocialno podporo preko telefona, lahko pa tudi preko maila in skypa, za vse, ki ste se v tem času znašli v kakršnikoli stiski. Na razpolago je Tanja Peček, univ. dipl. psihologinja in logoterapevtka.
Dosegljiva je na telefonski številki: 031 350 344, vsak delovni dan med 10. in 13. uro ter med 15. in 18. uro. V nujnih primerih pa je dosegljiva tudi izven objavljenega časa.

Prav tako vam želimo povedati, da v tem času niste sami in vas prosimo, da se nam javite, če imate kakršnekoli želje, potrebe, ideje, predloge (npr. pogovor, prinos stvari iz trgovine, …) in bi potrebovali pomoč drugih. Povejte nam in mi se bomo po svojih močeh potrudili, da vam pomagamo.

V teh dneh bomo tudi precej aktivni na spletu. Na naši spletni strani (www.socio-vgc.si ) in Facebook profilu Socio Večgeneracijsko druženje vam bomo poskusili predati čim več utrinkov iz narave, miru, glasbe, idej za ustvarjanje, pozitivnih informacij ter tudi načinov, kako v tem času čim bolje poskrbeti zase. Tako da priporočamo, da nas spremljate, in boste tiste informacije, ki jih po navadi dobite na delavnicah, tokrat pridobili malo drugače. Če potrebujete pomoč pri obvladovanju kakšnega spletnega izziva, nas pokličite (031 350 344 ali 051 222 966) ali nam pišite ( info@socio-vgc.si ali tanja.socio@gmail.com), in poskusili vas bomo usmeriti in vam pomagati.

Vsem vam želimo čim več zdravja, ljubezni in miru! Tudi v tem smo skupaj in skupaj zmoremo.
Vse dobro, Ekipa Socio VGC