Knjiga mi pomaga; predstavitev knjige Košček mojega srca, avtorja Kristjana Vebra

2020-12-16T13:55:39+01:00 16. 12. 2020|
S knjigo in v pogovorih o knjigah smo lahko povezani tudi na daljavo. Tokrat zadnjič v letu 2020. Ker si želimo zaključek tega težkega leta obarvati s pozitivnimi občutki in priklicati dobro in prijetno leto 2021, v mesečnem druženju Knjiga mi pomaga, ki ga organiziramo skupaj s knjigarno Antika in z Društvom Bodi Metulj, smo se odločili predstaviti vam krasno, srčno in čutno knjigo Košček mojega srca, mladega avtorja Kristjana Vebra. V knjigi je poudarek na najpomembnejših človeških vrednotah, kot so ljubezen, medsebojno spoštovanje, sprejemanje, sočutje, prijateljstvo, pripravljenost pomagati osebam, ki so v stiski… V knjigi spremljamo fantka Tila, ki je svoje potovanje iz vesolja na Zemljo namenil želji, da pomaga, da spremeni posamezne zgodbe ljudi, na boljše. Pri tem je pripravljen, nesebično, podariti del sebe, košček svojega srca.
Tisti, ki Kristjana poznamo tudi osebno, smo v malem dečku Tilu, z lahkoto, prepoznali veeeliko Kristjanovo srce in njegovo prizadevanje, da bi s svojimi dejanji, različnimi akcijami pomagal svet narediti lepšim, srčnejšim.
Ta predpraznični čas je ravno pravšnji, da podelite zgodbo omenjene knjige, naprej in na ta način razveselite svoje najdražje. Knjiga je vsekakor krasno darilo tako za velike, kot za male (otroke). Z nakupom knjige, hkrati prispevate humanitarni akciji, saj je del sredstev namenjen za dobrodelne namene. Knjigo najdete na spletni strani Zavoda za varno igro:https://zavodzavarnoigro.myshopify.com/
Vsem vam, dragi ljubitelji knjige, vašim družinam in prijateljem, želimo lepe in mirne praznike.