Loading Dogodki
  • Ta dogodek je potekel.

Vsi se kdaj znajdemo v situaciji ali v obdobju, ko potrebujemo pomoč. Ena izmed oblik pomoči je tudi pogovor, ki nas usmerja pri spoznavanju sebe, svojih želja in potreb, pri iskanju drugačnih pogledov na težje situacije ter nas vodi pri prepoznavi, sprejetju in razumevanju naših čustev, misli in občutkov. Svetovanje in psihoterapija sta torej oblika pomoči, kjer v varnem okolju spoznavamo sebe ter se hkrati učimo novih načinov za razumevanje sebe in soočanje z izzivi, ki jih prinaša življenje.

Individualna svetovanja so še posebej priporočljiva v primerih soočanja z depresijo, hujšimi strahovi in napadi panike, drugimi psihološkimi težavami, odvisnostmi, težavami z agresijo, soočanju z boleznimi, soočanju z boleznijo ali izgubo bližnjega, soočanju z daljšo brezposelnostjo ali občutki nesmisla ter tudi v situacijah, ko začutimo, da želimo poglobiti stik s sabo in drugimi.

V primeru, da se želite vključiti v program individualnega svetovanja, nam pišite na tanja.socio@gmail.com ali nas pokličete na  telefonsko številko 051 222 966, in se bomo individualno dogovorili za posamezne termine.